Werken in het groen

Elke dag lekker buiten bezig zijn? Stort je je graag op een technisch mankement, of ben je liever bezig met bloemen in een hypermoderne kas? Wat jouw voorkeur ook is, één ding hebben alle banen in de groene sector met elkaar gemeen: geen dag is hetzelfde! En wat ook handig is…al die banen liggen in jouw achtertuin! Hoezo in de file naar je werk?

Wereldspeler

De groene sector is in Nederland serieuze business en heel belangrijk voor de economie. Ons kleine landje loopt wereldwijd voorop in innovatie, teelttechniek en veredeling. Niet gek dus dat vakmanschap en techniek een belangrijke succesfactor is.

Duizend smaken

Daarnaast is de groene sector in Nederland heel divers. Van klein naar heel groot, van plantaardig tot dierlijk en van niche tot bulk. Door deze grote verscheidenheid zijn er veel loopbaankansen en doorgroeimogelijkheden.

Baanzekerheid

Daar komt bij dat de groene sector altijd op zoek is naar verse krachten. Dus of je nou een mbo-diploma op zak hebt, of een universitaire graad hebt behaald… Je kunt altijd snel aan de slag!

Vacatures in het groen

Ben je op zoek naar een baan in het Groen? Kijk dan eens rond op deze vacaturesites:
www.agriholland.nl
www.agriwerker.nl
www.ab-werkt.nl
www.agro-connect.nl